Warning: Creating default object from empty value in /var/www/npgfestival.dk/public_html/wp-content/themes/skeptical/functions/admin-hooks.php on line 160

Kan du læse dig højere?

På hjemmesiden Grow Taller 4 Idiots Free Download sælges en ebog, der lover, at man kan blive højere udelukkende ved at læse den – og naturligvis følge de råd, som der står i bogen. Og denne metode er ”naturligvis” helt unik og har hjulpet rigtig mange mennesker med at blive højere – faktisk omkring 194.000 mennesker fra hele 174 forskellige lande.

Det lyder naturligvis rigtig godt – og hjemmesiden lover da også pengene tilbage, hvis man mod forventning ikke bliver højere af at følge metoden. Men kan det overhoved passe – og hvorfor køber så mange bogen?

For at svare på det sidste først, så er der ingen tvivl om, at der er store fordele ved at være høj. Adskillige undersøgelser viser, at høje mennesker får bedre jobs, tjener flere penge og bliver hurtigere forfremmet. Så hvis man ikke er så høj, så er det da forståligt, at man faktisk ønsker at blive højere.

Kan det lade sig gøre?

http://www.growtaller4idiotsfreedownload.comAlle videnskabelige teorier siger, at når man stopper med at vokse som teenager, så begynder man ikke igen. Og der er stor forskel på, hvor høj man er blevet på det tidspunkt. Det afhænger til dels også af ens gener. Meget ofte kommer væksten også i spring, hvor den kan stå helt stille – for derefter at vokse op til ni centimeter på et år.

Der er også en grund til, at vi stopper med at vokse – og den er genetisk betinget. Vores krop er gearet til et bestemt højdeinterval, og ligger vi ikke indenfor det, kan det give problemer. Det betyder også, at folk som bliver ekstremt høje, de har en genetisk fejl.

Så umiddelbart er der ikke noget der tyder på, at det er muligt at vokse sig højere som voksen. Men omvendt kan man jo heller ikke udelukke, at forfatterne bag ebogen har fundet en hel unik metode – i hvert fald ikke før man selv har læst den.

Tags: , , , , ,

Comments are closed.