Har du fået bestilt sommerferien?

Hund på ferie

SommerferieEr du så småt ved at gå på sommerferie, men har du endnu ikke fået bestilt sommerferien ned til sydens sol, så fortvivl ej. For det kan stadig lade sig gøre at få en lækker rejse, som ikke behøver at koste alverden. For det kan nemlig lade sig gøre at få nogle fede rejser til nogle okay priser, også selvom du er ude i sidste øjeblik. Der er nemlig hvert år rigtig mange afbudsrejser, som rejsebureauer gerne vil have solgt, og dermed plejer de som regel at sætte priserne ned på lige netop disse rejser, så de ikke brænder inde med dem.

DanskeRejseselskaber.dk kan du læse mere om de rejsebureauer, der har afbudsrejser hvert eneste år. I højsæsonen, det vil sige juli og starten af august, er priserne skudt lidt i vejret, fordi det er her, rigtig mange danskere har sommerferie, og derfor er der mange flere potentielle kunder rundt omkring i landet. Men du kan altså stadig få en to ugers ferie på et lækkert hotel, til en pris der ligger et sted mellem 4.000 og 6.000 kroner. Selvfølgelig bliver prisen højere, hvis du skal på et af de mere luksuriøse hoteller.

Og så er der også bare nogle steder i Sydeuropa, der koster mere end andre. Ferieparadiset Mallorca, som mange danskere allerede har besøgt, er steget betragteligt i pris i forhold til 1990’erne, hvor alle tog dertil. Derfor er det ikke sikkert, at du kan finde en billig rejse til lige netop den ø. Dog kan det anbefales at kigge mod de græske øer, hvis du gerne vil gøre det billigt. Der kan du ofte få nogle skarpe priser, og du behøver ikke gå ned på kvalitet af hotel eller på varme, hvis du vælger det græske øhav frem for det spanske. Det kan være lige så lækkert.