Mangler du penge?

Ingen penge

http://laanafpenge.dkHvis du mangler penge sidst på måneden, kunne det være relevant at kigge på dine lånemuligheder.

De fleste mennesker kan låne penge uden de store problemer. Ofte er der visse krav til indtægter, men så længe du ikke i forvejen står i RKI, bliver du sjældent afvist. Og gør du det alligevel, må du jo kigge på alternative lånemuligheder.

Men dermed ikke sagt, at du bare skal kaste dig over det først og bedste lån. For der er stor forskel på lån – og ikke mindst hvad de kommer til at koste dig.

Undgå sms-lån

Den hurtigste form for lån, er sms-lån. Her sender du bare en sms via din mobiltelefon, og kort tid efter får du besked på, om du er godkendt. Bliver du det, så kommer pengene ind på din konto.

Det lyder jo rigtig dejligt, men du kommer også til at betale for det. Sms-lån er en meget dyr måde at låne penge på, så det er en låneform, som du bør holde dig fra.

I stedet kan du vælge enten et online lån eller et lån i banken. Begge dele har sine fordele og ulemper.

Et online lån er den hurtige løsning. Her udfylder du et skema på nettet og får besked kort tid efter. Du skal heller ikke fortælle, hvad du skal bruge pengene til.

Det skal du til gengæld ofte i banken. Men så får du også en rente, der er noget lavere. Så er du villig til at være åben om dit lån, så kan et banklån i form af f.eks. en kassekredit bedst betale sig.