Julemaden kræver en effektiv slankekur

Juleand

Det sker hver evigt eneste år. December måned er fyldt med småkager og konfekt. Og juleaften fylder vi maven med masser af and eller gås – tilsat sovs og brune kartofler. Og så til sidst lige lidt ris a la mande (og flere småkager og konfekt).

Og for de fleste af os betyder det også, at vi får taget op til flere kilo på i løbet af 3-4 uger. Kilo som vi meget gerne vil af med igen.

Heldigvis er det ikke så svært. Det kræver bare en effektiv slankekur. Altså en kur, hvor du taber dig et fornuftigt antal kilo – og helst uden det bliver alt for surt.

Hvis det kun drejer sig om et par kilo, så kan du nøjes med en hurtig slankekur ved hjælp af et slankemiddel – som f.eks. kunne være Nupo.

Livsstilsændring

Men hvis du skal tabe dig mere (og det måske ikke kun har været december, der har været hård ved kroppen), så kræver det noget mere – nemlig en livsstilsændring.

Her snakker vi altså om sundere kost og mere motion, for at du taber det nødvendige antal kilo – og ikke mindst holder dit vægttab.

Heldigvis er det heller ikke så svært. Du skal bare sørge for at spise sundere. Og du ved sikkert allerede godt, hvad det betyder. Mindre sukker og hurtige kulhydrater som hvidt brød, pasta, ris, kartofler osv. Og mere salat og magert kød.

Læg dertil godt med motion. Og det behøver ikke være træning til en maraton. Et par korte løbetur hver uge er faktisk nok til, at dit stofskifte ryger i vejret – så du automatisk taber dig endnu mere.

Så af med julesulet og i gang med en effektiv slankekur. Så bliver dit 2018 også meget bedre.